Dobro došli u Sweet house poslastičarnicu,  slatku oazu u samom centru Šapca. Sweet  house predstavlja raj za sve ljubitelje dobrog ukusa i tradicije.

U sparnim letnjim danima osveženje možete naći u klimatizovanom lokalu koji obuhvata 50 mesta, ili u prijatnom ambijentu letnje bašte  u kojoj može da se smesti 100 posetilaca.

Obradujete vaše najmilije našim tortama i poslasticama! Darujte ih  našom ljubavlju! Harmoniju ukusa predstavljamo kroz sve vrste kolača, torti, sladoleda, voćnih kupova i voćnih salata. Za najveselije trenutke nudimo mladenačke i svečane torte, a za one najmlađe i najslađe dečje 3D torte,  u svim željenim oblicima. Porodičnu trpezu za naslavniji doček možete ulepšati sa ukusima naših sitih slavskih kolača. Na proizvode Snjeet hausa, dajemo mogućnost dostave i isporuke svih torti i kolača iz sopstvene proizvodnje.

Za ljubitelje sladoleda u ponudi imamo 16 vrsta najkvalitetnijih italijanskih sladoleda.  

U duhu italijanskih šansona i prijatnom ambijentu, možete popiti sve vrste kafa i bezalkoholnih pića. Pored stanardnih, u  ponudi imamo nesvakidašnje kafe sa ukusom badema, karamele, lešnika, vanile i čokolade, kao i veliku paletu Milford čajeva. 

Asortiman usluga Sweet hausa odlikuje prepoznatljiv kvalitet koji se godinama neguje. Zbog praćenja svetskih trendova, uz klimatizovan prostor,  kao novinu u našem programu predstavljamo mogućnost korišćenja bežičnog interneta  uz konzumaciju pića.
U programu poslastičnarnice imamo redovne akcije promovisanja pojedinih artikala. Trenutno sniženje svih vrsta kafa do 40 odsto u vremenskom periodu od 8 do 11 časova svakim radnim danom, a u planu je i sniženje kolača od 50 odsto u vremenskom periodu od 21 čas.

Radno vreme Svweet hausa je svakog radnog dana od 8 do 24 časa i vikendom do jedan posle ponoći. Katalog svih vrsta torti možete pogledati na našem sajtu u sekciju "katalog".

Uživajte u prepoznatljivom ukusu naših proizvoda, jer vi to zaslužujete!
Uvek dobro došli! Vaš Sweet hause.

 
 
 
 
Copyright © 2008 - , Sweet House